تالار تشریفات (رستوران)

تعداد بازدید:۵۴۷

رستوران

رستوران مؤسسۀ دهخدا مکانی است برای پذیرایی از مدعوین مجالس خاص. همجواری این رستوران با تالار همایش‌های دکتر محمود افشار، فضای مناسبی را برای برگزاری همایش‌های مختلف که مهمانان آن به پذیرایی ناهار یا شام دعوت شده‌اند، فراهم کرده است. دسترسی رستوران به باغ مؤسسه موقعیت ویژه‌ای را برای آن فراهم کرده است.

فضاهای متعلق به رستوران عبارتند از:

  • سالن پذیرایی به مساحت ۱۴۰ متر مربع با ظرفیت ۱۲۴ صندلی و ۳۱ میز.
  • پیشخانی مناسب و مجهز برای گرفتن سفارش‌ها و توزیع غذا، دارای یک یخچال ایستاده برای نگه‌داری نوشابه، سالاد و انواع دسر.
  • آشپزخانه‌ای به مساحت ۸۰ متر مربع، دارای امکانات کافی برای پخت و پز و مجهز به دو عدد یخچال‌فریزر صنعتی، چرخ‌گوشت صنعتی، ترازوی دیجیتال، دو عدد محفظۀ گرم‌نگه‌دارندۀ غذا، و یک بَن‌ماری، کپسول آتش‌نشانی و... .
  • دفتر مدیریت رستوران (۲ اتاق).
  • انبار (۱ اتاق).
  • سرویس‌های بهداشتی.
  • سردخانه با دمای زیر صفر برای نگه‌داری مواد پروتئینی.
  • سردخانه با دمای یخچال برای نگه‌داری مواد غذایی.

* رستوران به طور معمول و روزانه پذیرای دانشجویان و کارکنان مؤسسه است.

* به خاطر برخورداری از سه ورودی مجزا، امکان پذیرش سفارش‌های خارجی و بیرون‌بر نیز وجود دارد.


بوفه

فضایی مناسب در طبقۀ زیرین مؤسسه که از یک سو به باغ و از سوی دیگر متصل به رستوران است، اختصاص به بوفه دارد. این بوفه مجهز به کابینت و پیشخان و تلویزیون و سیستم‌های صوتی، یخچال ایستاده و ویترین، سماور برقی صنعتی و اجاق گاز است. بوفه با چای و قهوه و کیک و غذاهای سرد پذیرای دانشجویان مؤسسۀ دهخداست. دانشجویان می‌توانند از فضای باغ نیز استفاده کنند.

کلید واژه ها: رستوران بوفه آشپزخانه