مراسم پایان دوره فارسی‌آموزان مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار شد

۰۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۳۱۷ اخبار و اطلاعیه‌ها
مراسم پایان دوره پیشرفته و دوره سوم ۱۳۹۸ فارسی‌آموزان، چهارشنبه ۶ شهریور ۱۳۹۸ در تالار دکتر افشار این مؤسسه برگزار شد.

دکتر علی درزی، رئیس مؤسسه لغت نامه دهخدا، ضمن تبریک پایان این دوره به فارسی آموزان، درباره جایگاه زبان فارسی و مؤسسه دهخدا سخنانی ارائه کردند. ایشان ویژگی مهم این برنامه را، مشارکت فعال و اجرای تمام بخش‌ها توسط فارسی آموزان دهخدا برشمرد، که در یک جمع صمیمانه آموخته‌های خود را به نمایش گذاشتند.
فارسی‌آموزانی که در اجرای این برنامه مشارکت داشتند: قرائت قرآن: محمد موسوی (عراق)، مجری برنامه: مظلوم ازکان (ترکیه)، گروه موسیقی: اورچون ازتورک (آلمان)، نیکلاس اسمیت (انگلستان)، کورش عباسپور (انگلستان)، یاسمین رحیمی (استرالیا)، آلینا صباح (پاکستان)، الیوسا ایرموتی (سوئیس)، آرین اشرفی (ایتالیا)، محمود علی خان (پاکستان)، گرتا پاپاگروجیو (سوئیس)، لیا پسکاتوره (سوئیس)، شقایق قزل ایاق (ایران)، محمد موسوی (عراق) و مهدی تجلی (مدرس گروه موسیقی). گروه نمایش: ایگنات لارین (ازبکستان)، شریف جاموس (فلسطین)، ماتسوشیرو ناماسوا (ژاپن)، نیکلاس اسمیت (انگلستان)، اشکان مولایی (ایران)، سینا همای و مهیار جاویدها (کارگردان تئاتر)، شعرخوانی: سوفیا میر (آلمان)، سیدزیدی (آمریکا)، عمر آیلاک (ترکیه)، برهان احمد (پاکستان) و شقایق قزل ایاق (ایران).
در پایان این مراسم به فارسی‌آموزان دوره پیشرفته گواهی پایان دوره اهدا شد و پس از آن در بخش دوم، فستیوال غذاهای بین‌الملل برگزار گردید. همچنین در بخش جنبی این برنامه کارگاه خوشنویسی توسط آقای فرامرز افشار برای فارسی‌آموزان اجرا شد.

( ۱ )