آموزش زبان فارسی را توسعه می‌دهیم

۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۱۰۴ اخبار
آموزش زبان فارسی را توسعه می‌دهیم

استاندار ایالت پنجاب در دیدار با مسئول آموزشی خانه فرهنگ ایران در مولتان پاکستان، از تلاش خود برای توسعه آموزش زبان فارسی در این ایالت خبر داد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، زاهده بخاری، مسئول آموزش خانه فرهنگ ایران در مولتان با محمد رفیق رجوانه، استاندار ایالت پنجاب پاکستان دیدار کرد. استاندار پنجاب در این دیدار گفت: ایران کشور همسایه و مسلمان پاکستان است و روابط دیرینه‌ای با ایران داریم. آرزومندم که روابط فرهنگی و اقتصادی بین دو کشور مسلمان، بیش از گذشته گسترش یابند. وی در ادامه از فعالیت‌های فرهنگی و هنری خانه فرهنگ ایران در مولتان قدردانی کرد و گفت: این تلاش‌ها موجب شناخت و آگاهی مردم مولتان از تاریخ و فرهنگ ایران خواهد شد. محمد رفیق رجوانه افزود: علاقه فراوانی به زبان فارسی دارم؛ ولی نمی‌توانم به فارسی صحبت کنم. گرچه کم و بیش متوجه بعضی واژه‌ها و جملات می‌شوم. بر این اساس امیدوارم که آموزش زبان فارسی در این ایالت توسعه یابد و علاوه بر دانشگاه بهاالدین زکریا، در دانشکده دولتی دخترانه مولتان نیز کرسی زبان فارسی راه‌اندازی شود. در ادامه این دیدار زاهده بخاری گزارشی در خصوص راه‌اندازی کلاس‌های زبان فارسی در دانشگاه دولتی بهاالدین زکریا مولتان ارائه داد و در ادامه ضمن تشکر از دیدگاه استاندار ایالت پنجاب به ایران و زبان فارسی، گفت: در گذشته نه چندان دور، زمانی در دانشکده دخترانه دولتی مولتان کلاس زبان فارسی دایر بود، دانشجویان دختر در انتخاب واحد اختیاری زبان‌های خارجی، زبان فارسی را انتخاب می‌کردند و آموزش فارسی رونق خوبی داشت. وی ادامه داد: با این حال مدتی است بنا بر دلایل نامعلوم، آموزش زبان فارسی در دانشکده دخترانه دولتی مولتان تعطیل شده است که امیدواریم با مساعدت جنابعالی این روند به حالت قبلی بازگردد. استاندار پنجاب در پایان این دیدار نسبت به راه‌اندازی آموزش زبان فارسی در دانشکده دخترانه دولتی مولتان قول همکاری داد. بنا بر این خبر، طبق قوانین دولت پاکستان، استانداران در ایالت‌ها، ریاست عالیه را بر دانشگاه‌های دولتی به عهده دارند و انتصاب و عزل و نصب رؤسای دانشگاه‌ها با نظر استانداران صورت می‌پذیرد.