بزرگداشت فردوسی در ارمنستان

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۱۰۲ اخبار
بزرگداشت فردوسی در ارمنستان

تجلیل از شاعر حماسه‌سرای ایرانی در ارمنستان مراسم تجلیل از حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر نامی و حماسه‌سرای بزرگ ایرانی، روز گذشته به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، برگزار شد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری کرسی ایرانشناسی دانشگاه دولتی ایروان، آئین بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی، شاعر نامی و حماسه‌سرای بزرگ ایرانی طی روز سه‌شنبه، ۲۶ اردیبهشت‌ماه با حضور و سخنرانی مجید مشکی، رایزن فرهنگی کشورمان و جمعی از اساتید و دانشجویان در ارمنستان، برگزار شد. وارطان وسکانیان، رئیس کرسی ایرانشناسی دانشگاه دولتی ایروان طی سخنانی، برگزاری نشست علمی جهت تجلیل از مقام فردوسی را کاری مؤثر و مهم توصیف و جایگاه شاهنامه را در میان دیوان شعرای ایرانی، ویژه و برجسته ارزیابی کرد.