بررسی «حماسه رستم و اسفندیار با سودجاتا» در سنگال

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۱۰۱ اخبار
بررسی «حماسه رستم و اسفندیار با سودجاتا» در سنگال

«حماسه رستم و اسفندیار با حماسه سودجاتا کیتا»،به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در سنگال بررسی شد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، به مناسبت روز پاسداشت زبان فارسی و بزرگداشت فردوسی، نشست ادبی «مقایسه حماسه رستم و اسفندیار با حماسه سودجاتا کیتا»، ۲۵ اردیبهشت‌ماه به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری دپارتمان زبان، ادبیات و تمدن پارسی در محل سالن اجتماعات نمایندگی فرهنگی کشورمان، برگزار شد. این نشست ادبی با تلاوت آیاتی چند از کلام‌الله مجید آغاز و با سخنان سید حسن عصمتی، رایزن فرهنگی کشورمان در خصوص ایرانشناسی ادامه یافت. ابراهیم جغبی، دانشجوی کارشناسی ارشد دپارتمان زبان، ادبیات و تمدن پارسی دانشگاه شیخ آنتادیوپ داکار نیز، در سخنانی به معرفی فردوسی و تاریخچه آفرینش شاهنامه پرداخت. پس از آن، بابکر صامبو، دانشجوی دکترای زبان و ادبیات پارسی دانشگاه تربیت مدرس سخنرانی علمی خود را با عنوان «مطالعه مقایسه‌ای حماسه رستم و اسفندیار از شعر فردوسی و حماسه سودجاتا کیتای جبریلِ تامسیر نیان» ارائه کرد. طرح پرسش و پاسخ، سخنرانی عبدالکریم سنایی فرخی، استاد دپارتمان زبان فارسی، ارائه نمایی از نقالی، نمایش قطعه‌هایی از موسیقی اصیل ایرانی و اهدای یک جلد کلام الله مجید به هر یک از شرکت‌کنندگان، پایان بخش این نشست ادبی بود.