امضای توافقنامه آموزش زبان فارسی با دانشکده دکن پونای هند

۰۲ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۹۹ اخبار
امضای توافقنامه آموزش زبان فارسی با دانشکده دکن پونای هند

امضای توافقنامه آموزش زبان فارسی با دانشکده دکن پونای هند توافقنامه دوجانبه آموزش زبان و ادب فارسی در دانشکده دکن پونا به امضای رئیس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی و رئیس دپارتمان زبان‌شناسی این دانشکده، رسید. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مهدی زارع‌بی‌عیب، رئیس خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در بمبئی ضمن حضور در دانشکده دکن پونا (یکی از معتبرترین دانشکده‌های ایالت مهاراشترا) با شایلندرا موهان، رئیس دپارتمان زبان‌شناسی این دانشکده دیدار و در خصوص پیشینه کهن زبان فارسی در شبه قاره هند گفت‌وگو کرد. آمادگی خانه فرهنگ کشورمان جهت آموزش زبان فارسی در هند زارع‌بی‌عیب، رئیس خانه فرهنگ کشورمان طی سخنانی، گفت: فارسی، زبانی شیرین و یادگیری آن بسیار آسان است و علاوه بر آن، برای چندین قرن زبان رسمی شبه قاره هند بوده است. وی ضمن اعلام آمادگی خانه فرهنگ کشورمان جهت آموزش زبان فارسی در هند اظهار کرد: امروزه بسیاری از علاقمندان خواهان یادگیری این زبان به صورت آکادمیک هستند؛ خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران آمادگی برگزاری دوره‌های زبان فارسی در دانشکده، دانشگاه و مؤسسات آموزشی را دارد.

منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی