اعطای کمک‌هزینه تحصیلی ایران به فارسی‌آموزان برتر قرقیزستانی

۰۷ خرداد ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۹۵ اخبار
اعطای کمک‌هزینه تحصیلی ایران به فارسی‌آموزان برتر قرقیزستانی

رایزنی فرهنگی ایران در قرقیزستان به ۱۱ نفر از دانشجویان زبان فارسی دانشکده شرق‌شناسی و روابط بین‌الملل دانشگاه علوم انسانی بیشکک، کمک‌هزینه تحصیلی اعطا کرد. به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در مراسم اعطای کمک‌هزینه تحصیلی که با حضور اساتید و دانشجویان زبان فارسی در محل دانشگاه علوم انسانی انجام شد، تالاس‌بک مشرب‌اف، رئیس دانشکده شرق‌شناسی و روابط بین‌الملل این دانشگاه گفت: مایه خشنودی است که رایزنی فرهنگی ایران در قرقیزستان در زمینه توسعه همکاری‌های فرهنگی دو کشور سهم بسزایی دارد. وی افزود: از طرف خودم، اساتید و دانشجویان زبان فارسی از این اقدام خوب رایزنی فرهنگی ایران تشکر می‌کنم و امیدوارم که دانشجویان زبان فارسی دانشگاه ما نیز سزاوار این اعتماد در آینده باشند. علی حکیم‌پور، رایزن فرهنگی ایران در قرقیزستان نیز با بیان سخنرانی خود و ابراز خوشحالی و تبریک گفت: دوست داریم به دانشجویان زبان فارسی توجه بیشتری شود و تعداد دانشجویان فارسی واجد شرایط بورس از این هم فزونی یابد. همچنین ثقفی، استاد ایرانی زبان فارسی در دانشکده شرق‌شناسی و روابط بین‌الملل دانشگاه علوم انسانی بیشکک نیز به نمایندگی از سوی اساتید و دانشجویان زبان فارسی از مساعدت رایزنی فرهنگی ایران برای اعطای کمک‌هزینه تحصیلی به دانشجویان برتر این دانشگاه تشکر کرد.

تلخیص منبع: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی