حضور جناب آقای داریوش مؤدبیان در مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی

۲۵ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۵۳ اخبار و اطلاعیه‌ها

روز چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ مؤسسه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی میزبان آقای داریوش مودبیان، کارگردان، استاد، بازیگر و مترجم سرشناس رشته نمایش، بود. حدود هشتاد تن از دانشجویان فارسی آموز مؤسسه در این دیدار به روایت آقای مودبیان از متن نمایشی ژان کلود کاریر، هنرمند پرآوازه فرانسوی، از منطق الطیر عطار گوش فرا دادند. این استاد گرامی پیش از این، متن مورد اشاره را در کتابی با عنوان «مجمع مرغان» در دسترس علاقه مندان و دانشجویان حوزه نمایش قرار داده است. روایت فشرده‌ای از این متن، قبل از این نشست کپی شده بود و فارسی آموزان سطوح میانی دو تا پیشرفته دو آن را به کمک مدرسان این سطوح مطالعه کرده بودند. نشست یاد شده، که در تالار دکتر افشار مؤسسه برگزار شد، با چند پرسش و پاسخ درباره شیوه نگارش و برخی از نمادهای عطار در این اثر پایان پذیرفت.