نشست بین‌المللی «نیچه و جهان ایرانی» در مؤسسه لغت نامه دهخدا

۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۵۰ اخبار و اطلاعیه‌ها

در صبح و عصر روز یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ نشست بین‌المللی «نیچه و جهان ایرانی» با مدیریت دکتر حامد فولادوند، و با حضور استادانی مانند دکتر کریم مجتهدی، دکتر داریوش شایگان، چند تن از استادان اروپایی و ایرانی، و شمار بسیار زیادی از علاقه مندان حوزه‌های فلسفه و ایران شناسی در تالار دکتر افشار مؤسسه دهخدا برگزار شد. این نشست بین‌المللی با خیرمقدم دکتر علی درزی، رئیس مؤسسه دهخدا، به استادان و دانشجویان و علاقه مندان حاضر در جلسه آغاز شد. سخنرانان و موضوع سخنرانی نشست «نیچه و ایران زمین» به ترتیب از این قرار بود: فهم و دریافت ازنیجه در ایران (سعید حنایی کاشانی، دانشگاه شهید بهشتی)،چهره بندباز در مقدمه کتاب چنین گفت زرتشت ِنیچه (جولیانو کامپیونو، دانشگاه پیزای ایتالیا)، اخلاق در نزد اسپینوزا و نیچه (مریم قریشی، مؤسسه یونسکوی فرانسه؛ خانم قریشی تبار الجزائری دارد)، لایبنیتز و نیچه (دوریان استور، مدرسه عالی پلی تکنیک پاریس)،نیچه، مولوی و عقلاءالمجانین (مجید هوشنگی، دانشگاه تربیت مدرس)،نیچه، خیام و بازگشت ازلی (داریوش شایگان)، نیچه و ایران زمین (حامد فولادوند). در این نشست خلاصه سخنرانی‌ها به فارسی و فرانسوی عمدتاً به کوشش دکتر فولادوند برای حاضران ترجمه می‌شد.