‌حضور نویسنده آقای حسین سناپور در مؤسسه لغت نامه دهخدا

۱۲ مهر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۴۹ اخبار و اطلاعیه‌ها

باستحضار می‌رساند در روز چهارشنبه ۱۲ مهر آقای حسین سناپور، داستان نویس، در میان دانشجویان و زبان آموزان مؤسسه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی حاضر شد و درباره ساختار محتوایی ِ رمان‌ها و داستان‌های کوتاه خود، که بیش‌تر دگرگونی‌های اجتماعی و فرهنگی دهه‌های ۱۳۶۰ به بعد است، با آنان به گفت وگو پرداخت.زبان آموزان پیش تر داستان کوتاهِ «خیابان‌های نیمه شب» ِ این نویسنده را با کمک مدرسان خود خوانده بودند. در این گفت و گو زبان آموزانی از ایالات متحده آمریکا، چین، لهستان، ژاپن و آلمان سهم بیش‌تری از گفت وگوها را برعهده داشتند. آقای سنا پور علاوه بر داستان نویسیِ حرفه‌ای، عهده دار کلاس‌ها و کارگاه‌های داستان نویسی نیز است و در این زمینه نیز نوع و محتوای این کلاس‌ها و کارگاه‌ها را برای زبان آموزان تشریح کرد.. برنامه نشست‌های ادبی و فرهنگی از آغاز تابستان ۱۳۹۴ تاکنون در هر ترم فشرده صبح با حضور نویسندگان و پژوهشگرانی مانند طاهره علوی (نویسنده)، اسدالله شعبانی (شاعرا کودکان)،فریبا وفی (نویسنده)،ناهید طباطبایی (نویسنده)، محمد حسینی (نویسنده)، محمد هاشم اکبریانی (نویسنده)،فرشته احمدی (نویسنده)،کاوه بیات (پژوهشگر)، دکتر حامد فولادوند (پژوهشگر)،فرخنده آقایی (نویسنده)،فرشته ساری (داستان نویس و شاعر)،دکتر محمد دهقانی (پژوهشگر)،اکرم سلطانی (پژوهشگر)، دکتر داریوش مودبیان (کارگردان، مترجم و استاد نمایش) برگزار شده است.