نگاهی به آثار "سیمین دانشور" و نقد داستان "عید ایرانی‌ها" در مؤسسه لغت نامه دهخدا

۰۱ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۴۷ اخبار و اطلاعیه‌ها
نگاهی به آثار "سیمین دانشور" و نقد داستان "عید ایرانی‌ها" از کتاب شهری چون بهشت در تالار معین مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی در تاریخ چهارشنبه اول آذرماه ۱۳۹۶ برگزار شد.

در این نشست که به همت کامیار عابدی از مدرسان این مرکز و به منظور آشنایی دانشجویان غیر ایرانی با فرهنگ و ادبیات ایران برگزار شد، دکتر مسعود جعفری جزی در بخش اول به بررسی و نقد آثار سیمین دانشور پرداخت و در بخش دوم این جلسه تحلیل‌های دانشجویان غیر ایرانی در خصوص این داستان بررسی گردید. سیمین دانشور از استادان دانشگاه تهران و خالق آثار ماندگاری همچون شهری چون بهشت، سووشون و جزیره سرگردانی بوده و دراین داستان با موضوع عید ایرانی‌ها، اشاره به حضور استعمار و فقر در دوران پهلوی دارد.
لازم به ذکر است دکتر مسعود جعفری‌جزی، عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی و دانش‌آموخته دکترای ادبیات فارسی از دانشگاه تهران است. از نامبرده تا کنون ده‌ها عنوان کتاب از جمله: سیر رمانتیسم در ایران، مقنّع و سپیدجامگان، تصحیح و شرح نامه‎ های سیمین دانشور و جلال آل‎ احمد، تصحیح و شرح علم الجمال و جمال در ادب فارسی و … منتشر شده است.