برگزاری جلسه مؤلفان مؤسسه لغت‌نامه دهخدا با حضور دکتر شفیعی کدکنی، استاد ممتاز دانشگاه تهران

۲۵ آذر ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۴۴ اخبار و اطلاعیه‌ها
صبح روز شنبه بیست و پنجم آذرماه ۱۳۹۶، دکتر شفیعی کدکنی در جمع مؤلفان لغت‌نامه دهخدا حضور یافته و ضمن دیدار با دکتر حسن انوری، دکتر رسول شایسته، دکتر غلامرضا ستوده و دکتر نجفی اسداللهی، تألیف لغت‌نامه دهخدا را سعادتی دانستند که نصیب مؤلفان و ادامه دهندگان راه آنها شده است.

در این جلسه دو ساعته علاوه بر دکتر علی درزی رئیس مؤسسه لغت‌نامه دهخدا، جمعی دیگر از مؤلفان جوان‌تر و کمک مؤلفان نیز حضور داشتند.
در این دیدار استاد شفیعی کدکنی ضمن تجلیل از مقام بلند علی اکبر دهخدا و جایگاه لغت‌نامه دهخدا فرمودند: در روی کره زمین ثانیه‌ای نیست که کسی به دیوان حافظ و لغت‌نامه دهخدا مراجعه نکند. ایشان استاد حسن انوری را به خاطر تألیف فرهنگ بزرگ سخن فرزند خلف و شایسته دهخدا دانستند و گفتند سعادت این را داشته‌اند که با استاد حسن انوری در مقطع دکتری همکلاس بوده‌اند. استاد حسن انوری نیز گفت دکتر شفیعی در سر کلاس‌های دوره دکتری محبوب استادان و بخصوص بدیع‌الزمان فروزانفر بوده و برای من همکلاسی بودن با ایشان افتخاری است و خوشحالم که این همکلاسی به دوستی بدل شد، الان ۵۲ سال است که با هم دوست هستیم. ایشان در قسمتی از سخنانش وضعیت کنونی نشر در ایران را در نتیجه برگرفتن مطالب از فضای مجازی آثار، به حمله چنگیزخان مغول تشبیه کردند و گفتند اگر دولت سروسامانی به وضعیت نشر در کشور ندهد این مسئله برای همه حوزه‌های علمی و ادبی فرهنگی کشور بسیار خطرناک خواهد بود. بر دولتمردان است که برای حفظ حقوق مؤلفان و ناشران اقدامات مؤثری را انجام دهند.

( ۱ )