مراسم بزرگداشت علامه دهخدا و دکتر انوری در مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار می‌شود

۰۷ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۳۷ اخبار و اطلاعیه‌ها

مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران در نظر دارد هفتمین مراسم گرامی‌داشت علامه علی‌اکبر دهخدا و همچنین بزرگداشت دکتر حسن انوری را به پاس پنجاه سال فرهنگ نویسی و همکاری در تألیف لغت‌نامه دهخدا و لغت‌نامه بزرگ فارسی و دیگر خدمات علمی و فرهنگی ایشان در روز دوشنبه هفتم اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۶.۳۰ در تالار دکتر محمود افشار مؤسسه لغت‌نامه دهخدا برگزار کند. در این مراسم که با حضور جمعی از فرهیختگان و اندیشمندان برگزار می‌‌شود، دکتر محمدرضا باطنی، دکتر سیدمحمد بهشتی، دکتر محمود عابدی و… سخنرانی خواهند کرد. همچنین مستند پرتره «شناسای سخن» در مورد دکتر حسن انوری، ساخته منوچهر مشیری رونمایی خواهد شد.

‌‌‌‌‌‌‌