رویدادهای فرهنگی و اجتماعی هفته دوم اسفندماه ۱۳۹۶ مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران

۰۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۹۰۳۵ اخبار و اطلاعیه‌ها
‌ در هفته دوم اسفند برنامه‌های جشنواره غیررقابتی غذاهای ملل، اردوی یک‌روزه ایران‌شناسی به کاشان، کارگاه یک روزه فرهنگ ایران و مراسم روز درختکاری در این مؤسسه برگزار شد.

- جشنواره غیررقابتی غذاهای ملل در مؤسسه لغت نامه دهخدا
جشنواره غیررقابتی غذاهای ملل با هدف تعامل و آشنایی دانشجویان کشورهای مختلف با آداب و سنن یکدیگر در تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۹ در محل مؤسسه لغت نامه دهخدا برگزار گردید. این برنامه که با مشارکت و حضور فعال دانشجویان همراه بود، دانشجویان با فراخوان قبلی نسبت به طبخ غذاهای محلی خود اقدام کرده و ضمن معرفی و نحوه طبخ هر غذا، سایر دانشجویان را به صرف ناهار و دورهمی صمیمانه دعوت کردند.

- اردوی یک روزه ایرانشناسی کاشان
این برنامه که با هماهنگی خانه گردشگری دانشگاه تهران اجرا گردید، تعدادی از دانشجویان این مؤسسه، از بناهای تاریخی شهر کاشان بازدید کردند. این برنامه در تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۱۱ برگزار گردید.

- کارگاه یک روزه فرهنگ ایران
به منظور آشنایی دانشجویان غیر ایرانی مؤسسه لغت نامه دهخدا با فرهنگ ایران، برنامه یک روزه بازدید از موزه‌ها و آشنایی با ورزش‌های باستانی و پهلوانی ایران در تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ برگزار شد. در این برنامه، دانشجویان به همراه مدرسان از موزه ایران باستان، موزه دوره اسلامی و موزه آبگینه بازدید کردند. همچنین دانشجویان با حضور در محل زورخانه دانشگاه تهران و به اهتمام مدیریت و ورزشکاران این زورخانه، ضمن شرکت در کارگاه آشنایی با این ورزش باستانی، شاهد اجرای گوشه‌ای از این ورزش توسط ورزشکاران بودند.

- مراسم روز درختکاری در مؤسسه لغت نامه دهخدا
این برنامه که با حضور دکتر درزی، رئیس مؤسسه دهخدا و دکتر عدالتخواه شهردار ناحیه ۷ منطقه یک تهران برگزار گردید، دانشجویان غیر ایرانی این مؤسسه نسبت به کاشت سی نهال در محل باغ مؤسسه اقدام کردند. حضور فعال دانشجویان در این برنامه، فضایی بانشاط و صمیمی را ایجاد کرده بود که نشان ازعلاقه مندی دانشجویان به این آئین را داشت. این برنامه در تاریخ ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ برگزار گردید.