‌برگزاری هفته بازدید‌های فرهنگی آموزشی فارسی‌آموزان بین‌الملل موسسه دهخدا

۲۸ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۵ کد : ۸۹۵۲ اخبار
‌برگزاری هفته بازدید‌های فرهنگی آموزشی فارسی‌آموزان بین‌الملل موسسه دهخدا

هفته بازدید‌های فرهنگی آ موزشی فارسی‌آموزان بین‌الملل مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار شد. این برنامه از تاریخ ۲۲ تا ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۷ در راستای اهداف آموزشی مرکز و برای آشنایی فارسی‌آموزان بین‌الملل با فرهنگ و رسوم ایران، با همراهی مدرسان به صورت متمرکز اجرا گردید. بازدید از باغ موزه نگارستان، حضور در زورخانه دانشگاه تهران و آشنایی با ورزش پهلوانی ایران، بازدید از موزه موسیقی، بازدید از موزه دکتر حسابی و تور آموزشی بازدید و خرید از فروشگاه‌های صنایع‌دستی و بازار به منظور آشنایی فارسی‌آموزان با مکالمات محاوره‌ای، بخشی از برنامه‌های این هفته بوده که با استقبال گسترده فارسی‌آموزان و رضایت آنان از اجرای این برنامه همراه بود.
مؤسسه لغت نامه دهخدا و مرکز بین‌‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران تلاش می‌کند که با ارتقا سطح کیفی آموزشی و اجرای برنامه‌های متنوع کمک آموزشی، همچنان به عنوان مرکز پیشرو در آموزش زبان فارسی قدم بردارد.

( ۱ )