سامانه آموزگار - فراخوان رفع نیازهای فناورانه تولید محتوای الکترونیکی آموزش زبان و ادبیات فارسی

۱۸ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۱ کد : ۱۴۸۰۶ اخبار و اطلاعیه‌ها

مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برای انجام پروژه سامانه آموزش مجازی زبان فارسی (آموزگار) از شرکت‌های دانش‌بنیان، فناوران و استارتآپ‌های توانمند در این حوزه دعوت به همکاری می‌کند.
دکتر هادی ویسی، معاون علمی مؤسسه دهخدا گفت: با رشد روزافزون آموزش برخط (آنلاین) و تقاضا برای این نوع آموزش، این مرکز به عنوان نخستین مرکز دانشگاهی آموزش زبان فارسی، انجام این پروژه را از سال ۱۳۹۷ در دستور کار خود قرار داد. خوشبختانه با توجه به سابقه آموزش به بیش از بیست هزار نفر غیر فارسی‌زبان از یکصد کشور دنیا و بهره گیری از منابع علمی منتشر شده توسط این مرکز و تجربیات مدرسان، تولید محتوای لازم انجام شده است و در مرحله ایجاد بستر الکترونیکی تحت وب برای پیاده‌سازی این سامانه قرار داریم.
وی افزود برای انجام هر چه بهتر این پروژه تصمیم گرفته شد از توان کارشناسی شرکت‌های دانش‌بنیان، فناوران و استارتآپ‌های ایرانی بهره گرفته شود ولذا با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، این فراخوان اعلام گردید.
معاون علمی مؤسسه دهخدا گفت علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به وبگاه مؤسسه دهخدا و یا به وبگاه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری مراجعه کنند.

<p style="text-align: center">مرورگر شما نمی تواند این pdf را نشان دهد<br></p> لینک دانلود فایل

( ۲ )