تبریک رئیس مؤسسهٔ دهخدا به مناسبت سال نوی میلادی

۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۵ کد : ۱۴۲۳۰ اخبار و اطلاعیه‌ها
تبریک رئیس مؤسسهٔ دهخدا به مناسبت سال نوی میلادی

به همهٔ دانشجویان مؤسسهٔ دهخدا سلام عرض می‌کنم و سال نوی مسیحی را تبریک می‌گویم. امیدوارم در سال جدید همگی به دور از کرونا در صحت و سلامت باشیم و همهٔ کشورهای جهان در صلح و شادی در کنار یکدیگر برای رشد و تعالی بشر فکر و فعالیت کنند. برای شما یک کریسمس پربرکت آرزو دارم و اینکه بزودی شما را در ایران و مؤسسهٔ دهخدا ملاقات کنم.
دکتر محمود بی‌جن‌خان
‎رئیس مؤسسهٔ لغت‌نامهٔ دهخدا

....................................................................................................................................

Greetings to all the students of Dehkhoda Institute and congratulations on the Christian New year. I hope that we will be absolutely safe from Corona virus in good health and that all the countries of the world will think and act together in peace, joy and tranquility for the growth and excellence of human being. A blessed Christmass to all of you and wishing to see you in Iran and Dehkhoda Institute soon.
Prof. Mahmood Bijankhan
Director of Dehkhoda Institute