مراسم جشن شب چله و کریسمس دانشجویان بین‌الملل مؤسسه لغت‌نامهٔ دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران برگزار شد.

۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۶ کد : ۱۰۹۱۸ اخبار و اطلاعیه‌ها

مراسم جشن شب چله و کریسمس دانشجویان بین‌الملل مؤسسه لغت‌نامهٔ دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران، شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۸ در تالار دکتر افشار این مؤسسه برگزار شد. دکتر علی درزی، رئیس مؤسسه لغت‌نامه دهخدا، ضمن تبریک جشن شب چله و میلاد حضرت مسیح، درباره جایگاه حضرت مسیح در دین اسلام و اشارات قرآن به حضرت مسیح سخنانی ایراد کرد و از حضور فعال فارسی‌آموزان دهخدا برای مشارکت در اجرای برنامه‌های این جشن تشکر و قدردانی کرد.
در این برنامه با اجرای دکتر فرنوش طاهرلو، از مدرسان مرکز، قرائت قرآن توسط یوسف رشاک (عراق) و شعرخوانی حافظ و سعدی توسط الیزاوتا ببروسکایا (روسیه) و الکساندرا پلشکوا (روسیه) انجام گردید. اجرای موسیقی ایرانی و قطعات محلی کشورهای روسیه و ونزوئلا بخش دیگری از برنامه بود که توسط رونان گراندادم (فرانسه)، الیسا توئلدو (ونزوئلا)، آلینا گربنیکوا (روسیه)، پولینا گردیوا (روسیه)، یولیان فیشر (آلمان)، مهناز بیگی (ایران) و سنتورنوازی توسط دکتر تانی ماساتو (استاد اتنوموزیکولوژی دانشگاه کوبه ژاپن) برگزار گردید. ارائه مطلب خوش‌نویسی ایرانی توسط یوهانگ وانگ (چین) و خاطره‌خوانی عمر الیاک (ترکیه) بخش‌های دیگر این برنامه بودند. همچنین برگزاری مسابقه شعرخوانی با تفال به دیوان حافظ و اهدای گواهی پایان دوره فارسی‌آموزان دوره پیش‌رفته در انتهای بخش اول جشن برگزار شد.
در بخش دوم این برنامه فارسی‌آموزان با آداب و رسوم شب چله در ایران آشنا شدند و پذیرایی مرسوم شب‌ چله ایرانی از حاضران به عمل آمد. در این برنامه تعدادی از فارسی‌آموزان بین‌الملل دانشگاه شهید بهشتی مهمان بودند.‌