برگزاری مراسم معارفه معاون علمی مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۰۷۶۴ اخبار
مراسم معارفه دکتر محمود بی‌جن‌خان به‌عنوان معاون علمی مؤسسه لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران در روز ۱۸ آذر ۱۳۹۸ در تالار دکتر معین این مؤسسه برگزار گردید.

دکتر علی درزی در این مراسم ضمن اشاره به سوابق علمی دکتر بی‌جن‌خان، اظهار امیدواری کرد که با حضور ایشان سطح فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی مؤسسه و مرکز ارتقا یابد.
گفتنی است دکتر بی‌جن‌خان، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران و دارای دکتری زبان‌شناسی است و تا کنون کتاب‌های: واج‌شناسی، فرهنگ بسامدی بر اساس پیکره متنی زبان فارسی امروز، نظام آوایی زبان فارسی و… از ایشان منتشر شده است که بنا به پیشنهاد رئیس مؤسسه و طی حکمی از طرف رئیس دانشگاه تهران به مدت سه سال به این سمت منصوب شده‌است.