آموزش زبان فارسی - مقدماتی یک

نسخه الکترونیکی : دارد
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱٬۵۰۰٬۰۰۰ ریال
دانلود و خرید نسخه الکترونیکی کتاب "آموزش زبان فارسی: مقدماتی ۱"

قیمت فیزیکی :۱.۵۰۰.۰۰۰ ریال
نسخه الکترونیک: ۳۰۰.۰۰۰ ریال
 نسخه الکترونیک (ارزی): ۵.۹۹$

دوره زبان فارسی: مقدماتی ۱ (برای زبان آموزان فارسی به عنوان یک زبان خارجی)

کتاب «آموزش زبان فارسی: مقدماتی ۱»؛ توسط دکتر سید ضیاالدین قاسمی نوشته شده است. کتاب آموزش زبان فارسی ویژۀ زبان‌آموزان غیر فارسی‌زبان است. این کتاب چهارمهارتی برای تدریس در دوره‌های پیش مقدماتی و مقدماتی ۱ مناسب و معادل سطح A1 چارچوب CEFR (چارچوب اروپایی مشترک مرجع) است. کتاب مذکور از بخش آموزش الفبا و پانزده درس تشکیل شده است. کتاب آموزش زبان فارسی: مقدماتی ۱ را موسسۀ لغت‌نامه دهخدا و مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران منتشر کرده است. مؤسسۀ لغت‌نامه دهخدا برای تألیف لغت‌نامه در سال ۱۳۲۴ خورشیدی و مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه تهران در سال ۱۳۶۸ تأسیس شد. این مرکز نخستین نهاد دانشگاهی است که با هدف گسترش و ترویج زبان و ادبیات فارسی تأسیس شده است و هرسال پذیرای دانشجویان فراوانی از نقاط مختلف دنیا است. تا کنون بیش از بیست هزار دانشجوی خارجی از ۱۰۰ کشور جهان در این مرکز فارسی آموخته‌اند. واحد انتشارات این مؤسسه در کنار انتشار لغت‌نامه‌های زبان فارسی، با استفاده از توانمندی علمی مدرسان و مؤلفان مرکز، انتشار کتاب‌های آموزشی مرتبط با آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان را در دستور کار دارد. خواندن کتاب آموزش زبان فارسی: مقدماتی ۱ را به تمام غیرفارسی‌زبانان علاقه‌مند به یادگیری زبان فارسی و مدرسان آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان پیشنهاد می‌کنیم.

دانلود فایل صوتی کتاب "آموزش زبان فارسی - مقدماتی یک"

_ راهنمای خرید کتاب الکترونیک
۱. نسخه الکترونیک این کتاب به صورت فایل pdf و فقط در محیط اپلیکیشن های وبگاه طاقچه قابل استفاده است.
۲. خرید به صورت ارزی فقط از طریق اپلیکیشن های نصب شده روی تلفن همراه قابل انجام است و بعد از خرید کتاب روی همه اپلیکیشن ها (windows, Web, Android,ios) در دسترس خواهد بود. برای خرید ارزی پس از نصب اپلیکیشن؛ از طریق زیر منوی {حساب کاربری} ؛ واحد خرید را از ریال به دلار تغییر دهید.
۳. برای نصب اپلیکیشن ها اینجا را کلیک کنید و پس از نصب باید یک حساب کاربری با شماره همراه یا ایمیل ایجاد کنید.

تلفن مستقیم کتابفروشی:   ۲۲۷۱۸۰۷۳ -۰۲۱

در صورت عدم پاسخ، خواهشمندیم فقط پیام نوشتاری خود را به شماره واتساپ فروشگاه (۹۸۹۳۵۳۲۳۹۲۰۶) بفرستید. ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهیم داد.

_ برای تهیه این کتاب لطفاً با هماهنگی قبلی به "فروشگاه کتاب مؤسسهٔ لغت‌نامهٔ دهخدا" مراجعه کنید.

تلفن مستقیم کتابفروشی:   ۲۲۷۱۸۰۷۳ -۰۲۱

ارسال با ایمیل: